lørdag 3. desember 2011

Julevindu 1

Mørketiden her oppe i nord, medfører helt sorte vindu. Man ser ingenting. Mørkt, mørkt, og atter mørkt. Synes selv mørketiden er veldig koselig, men har skjønt at jeg er en av få. Uansett, gir det oss pyntelystne en god unnskyldning til å dekorere litt på det mørke:)


Gardinen er en laaang løper min kjære mor fant på fretex til den nette sum av 30 kroner. Har klipt den opp til kapper til alle vinduene mine. For at den ikke skulle bli så kjempekort, festet jeg den med knappenåler istedenfor å sy. For å få bølgeeffekten lar du løperen ganske enkelt være lengere enn vinduet, og krøller den litt sammen før du fester. Siden vinduet mitt er "full av snø", sprayet jeg likegodt et lett lag med snøspray på gardinkappen også. Det gjorde den litt kjedelige røde kappen min, litt mer spennende;)

Stjernen har jeg laget helt selv. Hvis noen vil vite hvordan, kommer det et eget innlegg for den.

Denne har vært i bloggen min tidligere, men er nå pyntet ennå mer opp. Granbar og kongler er hentet i skogen, og sprayet med hårspray og snøspray. Lot det drysse litt snøspray på nissene også for en gjennomført look:)

1 kommentar: