fredag 2. mars 2012

ENDELIG ferdig med vitrineskapet

Du vet når du har et bilde i hodet av hvordan noe skal bli? Hodet mitt er mer eller mindre alltid(!) fylt opp av et drøss(!) av forskjellige ønskebilder. Et av de mest bestemte bildene jeg har hatt siden vi flyttet inn, er vitrineskapet. Det SKULLE ha en nøyaktig slik form, og det SKULLE være hvitt. (En dårlig kombinasjon å være perfeksjonist, utålmodig og sta, i en og samme kropp, forresten. Spør bare handymannen;p) Etter noen måneders leting på diverse kjøp/salg grupper (til handymannens milde(?) irritasjon(!) måtte han trå ivrig til i letingen han med), fant jeg AKKURAT det jeg ville ha!...bare med det lille problem at det var sort(!). 


...og ikke bare litt sort heller. Malekost- og spann ble funnet fram fra boden. Og etter FEM strøk, fikk jeg endelig drømmeskapet mitt på plass. 

Loppemarked funn. Fant to ganske like servise (bilde nedenfor), så fint å mikse de ilag om det skulle komme mange kaffetørste venner innom.

Tekannen er nok et loppemarkedfunn, falt pladask!

Hva skulle en gjort uten loppemarked?!:)

Tekannen låner jeg av min mor, mens de to andre, også, er fra loppemarked.  Den nydelige engelen fikk jeg hos min  gode venninne Sandra i presang.

Prøv og gjett hvor disse er fra?;) Riktig, loppemarked.


Syntes det ble en fin effekt når jeg mikset kopper og glass.


deilig å ha skapet ferdig og på plass! Ingenting som tyner tålmodigheten mer enn halvferdige venteprosjekt, eller hva?:)

GOD HELG!

1 kommentar:

  1. Så fint du har det hos deg! Liker stilen! Lyst og romantisk :)
    Brettet kjøpte jeg for mange år siden i Henningsvær, en favoritt hos meg :)
    Ha ei god helg:)

    -synnøve-

    SvarSlett