tirsdag 13. mars 2012

Engleuro og egendesignet pute

Hvilken herlig snøstormdag i vakre vår-Tromsø! Nesten så en blir brun på nasen av all den strååålende solen! ...kan vel TRYGT si at jeg gleder meg til å dra sørover om to uker til fine Tjøme, hvor det faktisk ER strålende vær:) Vel, det fine med dårlig vær ute, er at man får gjort mye inne. Her kommer to småsaker jeg har fikset ihop:)

Engleuroen har jeg laget til min gode venninne Iris sin kommende baby.

"Når jeg legger meg til hvile, tretten engle om meg står. Tvende ved min høyre side, tvende ved min venstre står. To på vakt ved hodeputen, to vet foten dess foruten. En meg dekker, en meg vekker. En meg veien viser, inn til himlens paradiser."  
Engler er virkelig noe av det tryggeste og fineste jeg vet. Har en engel av ei bestevenninne også, faktisk. Iselin heter hun. Ville vise litt hvor stor pris jeg setter på henne, så hva er bedre da enn å lage en pute?:)

Tegnet først et bilde på stoffet.

Sydde mønsteret på med symaskin, og litt for hånd. Synes det er sjarmerende med speilvendt, så lot baksiden være frem. Sydde blonder på sidene. Sydde deretter et rosaprikkete putetrekk, og sydde stoffbildet på dette trekket. Voilà! Lisa&Iselin pute.


 Jeg er veldig liten jeg da, så må derfor stå på en palle;)

Kanskje ikke så ille med styggevær ute likevel?:) Hjertelig god tirsdag allemann og damer. Ps. Lillesøster Tina hilser så mye:)

4 kommentarer:

 1. Hei på deg!!
  Stilig!! God ide!!!

  LEgger meg som følger og kommer tilbake!!
  Fin morgendag til deg!!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvor koselig å høre! Tusen takk for det:)

   Ser fram til å få deg tilbake;) Og good helg!:)

   Slett
 2. Den engleuroa var jo bare vakker!:):) Tror nok mammaen kommer til å bli kjempeglad for den ja! Og puta var skikkelig skjønn!:D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det:) Ja mammaen er tidenes blideste, så hun blir glad for alt hun:D Hehe. Fint med sånne folk:):)

   Slett